Vad ska stå på affischen?

200702

Tipsaffischer med tänkvärd information är populära och här får du veta vad du kan trycka på en affisch som ger tips för att inte behöva sälja bolag.


I en tid då många bolag går omkull på nolltid kan det vara klokt att ta fram en affisch med de främsta råden för att inte hamna i den här knipan. För att undvika att sälja bolag då det inte fungerar kan några väldigt smarta råd vara bra att påminnas om dagligen.


Öppna ögonen för att slippa sälja bolag


Det här kan vara den första punkten på din tips-affisch och den är viktig. Det är inte ovanligt att företagare blundar för att de ofta ligger efter med betalningar. Det här är ett tecken på att saker inte fungerar som de ska.


Om du öppnar ögonen och inser att du inte lyckas som du borde kan du undvika att sälja bolag för likvidation i god tid. Kanske har du redan från start en mycket smart plan för att få fart på verksamheten. Det gäller att inse när det är dags att använda sig av den!


Koll på läget


Ett sätt att undvika konkurs eller behovet av att sälja för att avveckla är att ha riktigt god koll på verksamhetens status. När du är helt på det klara med var det finns brister är det lättare att göra något åt saken. Boka in stunder då du går igenom företagets ekonomi.


Notera saker som att en viss kund kanske inte längre återkommer och fundera på varför. Kanske går det att få igång kontakten igen med kunden om du bara gör något åt saken. Det är också viktigt att ha full koll på skulder.


Sälj mer redan idag!


Det här borde vara en självklarhet men är inte alltid det. Att förlita sig på att existerande kunder alltid ska komma tillbaka är att ta en stor risk. Även om du är duktig och levererar en god tjänst eller fina produkter kan kunder välja att handla från någon annan.


En stor kund som håller igång hela din verksamhet är verkligen inte smart planering framåt. Du måste hela tiden jobba med att få fler kunder av samma typ. Vänta inte med detta arbete. Få in minst en ny kund redan idag!


Investera på rätt sätt


Det är också viktigt att investera i företaget på ett smart sätt. Det du köper in i form av utrustning och annat ska gynna produktionen. Kanske kan du till och med sälja bolag delvis för att på så vis få in en partner som kommer att vara med och investera i en verksamhet som fungerar bättre.


Ta med den här punkten på din affisch för inspiration. Kanske finns det investeringar som du kan göra just nu för att driva bolaget åt rätt håll. Genomtänkta investeringar kan ge god avkastning och det behöver inte ta lång tid förrän resultaten kommer.
Visa alla » 

NYHETER

 

Hantera foto för att avveckla aktiebolag

Det gäller att hantera foto och bildmaterial i tid för att avveckla aktiebolag utan att missa möjligheten att få betalt för det som finns kvar.

 

Läs mer »

 


 

Gordonsdirekt kan hjälpa till med trottoarpratare

Få ut affischerna på gatan med trottoarpratare som står stadigt och som klarar väder och vind. Gordonsdirekt har trottoarpratare för era affischer!

 

Läs mer »

 


 

Med lagerbolag kan du börja affischera!

Om du vill komma igång med din verksamhet på kortast möjliga tid kan du köpa lagerbolag och börja affischera och göra reklam på en gång!

 

Läs mer »

 


 

Vad ska stå på affischen?

Tipsaffischer med tänkvärd information är populära och här får du veta vad du kan trycka på en affisch som ger tips för att inte behöva sälja bolag.

 

Läs mer »

 


 

Snabbavveckling kräver inga affischer

Med snabbavveckling så behövs det inga affischer som söker efter möjliga köpare då avvecklingen leder till att bolaget likvideras.

 

Läs mer »

 


 

Ta bort affischer med steamer?

Affischer som sitter fast kan vara svåra att få bort men med en steamer så kan processen underlättas.

 

Läs mer »