Affischer

Affischer som berättar om möten, konserter eller andra evenemang pryder ofta husväggar. Affischer brukar också vara ett populärt sätt att tapetsera väggarna hemma i tonårsrummet. Vem har inte haft affischer på väggarna med sina idoler Michael Jackson, Madonna eller kanske Metallica?

1980-talet var storhetstiden för affischer. Man köpte hela tidningar med affischer som man kunde riva ut och sätta upp hemma på väggen. Så småningom minskade populariteten men i och med internets möjligheter börjar det återigen bli populärt att beställa affischer att pryda väggarna med.

Om man vill kan man också skriva ut bilder på sina nära och kära och förvandla fotoutskrifterna till fina affischer. 

NYHETER

 

Hantera foto för att avveckla aktiebolag

Det gäller att hantera foto och bildmaterial i tid för att avveckla aktiebolag utan att missa möjligheten att få betalt för det som finns kvar.

 

Läs mer »

 


 

Gordonsdirekt kan hjälpa till med trottoarpratare

Få ut affischerna på gatan med trottoarpratare som står stadigt och som klarar väder och vind. Gordonsdirekt har trottoarpratare för era affischer!

 

Läs mer »

 


 

Med lagerbolag kan du börja affischera!

Om du vill komma igång med din verksamhet på kortast möjliga tid kan du köpa lagerbolag och börja affischera och göra reklam på en gång!

 

Läs mer »

 


 

Vad ska stå på affischen?

Tipsaffischer med tänkvärd information är populära och här får du veta vad du kan trycka på en affisch som ger tips för att inte behöva sälja bolag.

 

Läs mer »

 


 

Snabbavveckling kräver inga affischer

Med snabbavveckling så behövs det inga affischer som söker efter möjliga köpare då avvecklingen leder till att bolaget likvideras.

 

Läs mer »

 


 

Ta bort affischer med steamer?

Affischer som sitter fast kan vara svåra att få bort men med en steamer så kan processen underlättas.

 

Läs mer »