Filmaffischer

Filmaffischer är affischer som gör reklam för filmer. Svenska filmaffischer är oftast 70 x 100 centimeter. Sedan 1980-talet är amerikanska filmaffischer i regel 27 x 40 tum, det vill säga 68,6 x 100,2 centimeter.

Filmaffischer har blivit populära samlarobjekt och de är inte alltid så lätta att få tag i. Gamla filmaffischer i original kan vara sällsynta och säljas för stora summor pengar. En filmaffisch för Metropolis (1927) såldes på auktion 2005 för 690 000 dollar.

I dag görs även reproduktioner av gamla filmaffischer. I dag pryds filmaffischerna av foton medan de förr var målade eller tecknade. 

 

NYHETER

 

Hantera foto för att avveckla aktiebolag

Det gäller att hantera foto och bildmaterial i tid för att avveckla aktiebolag utan att missa möjligheten att få betalt för det som finns kvar.

 

Läs mer »

 


 

Gordonsdirekt kan hjälpa till med trottoarpratare

Få ut affischerna på gatan med trottoarpratare som står stadigt och som klarar väder och vind. Gordonsdirekt har trottoarpratare för era affischer!

 

Läs mer »

 


 

Med lagerbolag kan du börja affischera!

Om du vill komma igång med din verksamhet på kortast möjliga tid kan du köpa lagerbolag och börja affischera och göra reklam på en gång!

 

Läs mer »

 


 

Vad ska stå på affischen?

Tipsaffischer med tänkvärd information är populära och här får du veta vad du kan trycka på en affisch som ger tips för att inte behöva sälja bolag.

 

Läs mer »

 


 

Snabbavveckling kräver inga affischer

Med snabbavveckling så behövs det inga affischer som söker efter möjliga köpare då avvecklingen leder till att bolaget likvideras.

 

Läs mer »

 


 

Ta bort affischer med steamer?

Affischer som sitter fast kan vara svåra att få bort men med en steamer så kan processen underlättas.

 

Läs mer »